Beställa eller köpa

Du kanske ska gifta dig, eller vill hitta något till den du älskar allra mest? Fyller du jämt eller vill du fira 27år en gång till? Kanske ska ni fira många år tillsammans, eller vill ni förnya era ringar? Behöver du hjälp att hitta något alldeles speciellt? För att skapa just ditt smycke är du själv den största inspirationen för mig i mitt skapande! Det är en spännande process. Med dig som inspiration kan jag skapa ett smycke som du kommer trivas med länge. En vigselring ska du ju trivas med lika länge som du ska trivas med din partner. Därför är det viktigt att lyssna till sig själv och inte bara till rådande modetrend just då.

Längre ner på den här sidan kan du se arbeten jag gjort på beställning. Alla kundbeställningar är unika och jag gör aldrig något exakt likadant, däremot kan vi ta inspiration från ett smycke jag tidigare gjort till något nytt. Jag har kunder från hela Sverige men även från utlandet. Det fungerar bra då vi kan träffas via tel, mail, fb el zoom.

Jag har under mina 38 år som verksam gjort väldigt många skiftande arbeten. Mest smycken men även brudkronor, kannor, ljusstakar, tavlor, skedar m.m. Oj så roligt det är!

Titta på bilderna under de andra flikarna så kommer du hitta en massa olika smycken, kannor, burkar o ljusstakar. Ja just det, olika, för att de är skapade med inspiration av olika människor, och för att passa just dem och deras behov.

Tveka inte att kontakta mig om du är intresserad, har frågor eller bara undrar något.